Branding

Branding și Identitate vizuală

Indiferent ca reprezinti o companie mica sau mare, realizarea unei identitati vizuale este la fel de importanta. Aceasta se concretizeaza in logo-ul firmei, culori, motto, toate regasindu-se pe o multitudine de materiale promotionale. Pentru o imagine unitara iti oferim o gama larga de produse online (web) sau print.

Daca doresti ca identitatea companiei tale sa fie usor de recunoscut, sa fie admirata si remarcata intr-un timp scurt, vei avea parte de un plus de imagine si te vei bucura de aprecierea clientilor si a partenerilor tai de afaceri, iar echipa noastra iti sta la dispozitie pentru orice solicitare.


Serviciile dedicate pentru compania ta

 • Design logo
 • Creare slogan
 • Carti de vizita
 • Mape de prezentare
 • Materiale publicitare
 • Prezentari multimedia

Identitatea vizuala a unui website


Brandingul reprezinta un pas important in realizarea imaginii unei companii in mediul web (online). La baza identitatii vizuale a unui site sta un web design armonios, care imbina logo-ul, formele, culorile, fonturile intr-un stil unitar. Webdesign-ul site-ului comunica. Prin web design sunt transmise mesaje, valori, sentimente. Cu ajutorul web design-erilor nostri vom evidentia elementele definitorii ale companiei tale si le vom sintetiza fie sub forma unui logo fie sub forma layout-ului website-ului. Obiectivul nostru este sa cream prin web design cele mai originale modalitati de prezentare a esentei companiei tale, care sa iti permita castigarea unui loc in mintea clientilor.

Un nume de brand nu este altceva decat un cuvant care ramane in mintea cumparatorului. Forta unui brand este reprezentata de capacitatea sa de a influenta comportamentul de cumparare. Cum piata e din ce in ce mai competitiva iar clienti trebuie sa aleaga intre o multime de firme care ofera aceleasi servicii/ produse , trebuie sa stim sa ne diferentiem . Stim cu totii ca nu “cel mai bun castiga” , ci cel care se promoveaza cel mai bine si ramane in mintea consumatorului. Daca ai reusit sa fii un brand in industria in care activezi , deja este mult mai usor sa vinzi . Iar brandul inseamna venituri mai mari si concurenta mai mica .

Creare sigla / logo


Sigla reprezinta primul pas in cadrul constructiei brandului, iar elementele ei stau la baza realizarii tuturor celorlalte materiale publicitare. Oferim servicii profesionale de creare logo firma.

Carti de vizita


Cartile de vizita reprezinta un accesoriu indispensabil pentru o prima intalnire de afaceri. O carte de vizita trebuie sa respecte liniile definitorii ale imaginii companiei.

Design Banner


In cadrul unei campanii publicitare pe Internet, este nevoie de crearea unor bannere publicitare. Scopul bannere-lor este de a creste nr. vizitatori, promovarea produse, etc.

Mape, Flyere


Mapele, pliantele, flyerele si brosurile constituie un instrument de baza in sistemul de promovare clasica si publicitate. Un site poate fi promovat printr-o campanie de flyere sau pliante.

Productie publicitara

 • Tipar offset
 • Tipar digital
 • Firme luminoase
 • Panouri publicitare
 • Litere volumetrice
 • Inscriptionari auto

Tipar offset


Tiparul offset este recomandat tirajelor mari, unde pretul este reglat de cantitatea mare de tiparituri. Tipografia noastra a dovedit, in cursul existentei sale, ca poate face fata oricarei provocari.
Tiparul offset se realizeaza cu un echipamente performante, in patru grupuri de culoare sau doar in unul in functie de complexitatea lucrarii. Pentru lucrarile executate se asigura si finisare, taiere la ghilotina, legare, capsare, biguire, falturire, brosare cu termoclei, livrare. Folosim o gama foarte larga de suport pentru tiparit, hartie offset, dublu cretata mata sau lucioasa, de la 60 g/m2 pana la 450 g/m2, (este suportul de tipar cel mai bun absorbant si se preteaza pentru policromie si culori speciale).

Va putem oferi cele mai bune preturi si servicii de calitate pentru tiparirea de:


carti, reviste, materiale publicitare (cataloage de prezentare, mape, brosuri, flyere, afise, postere, pliante, carti de vizita, calendare, felicitari, invitatii etc.), etichete, ambalaje, tipizate, registre


Tipar digital


Procedeul prin care o imagine provenita dintr-un fisier digital este tiparita direct pe suprafata hartiei fara a fi nevoie de film sau matrita se numeste print digital. Tiparul se executa direct din computer, putandu-se realiza atat lucrari de tiraj mare cat si lucrari de tiraj mic. Avantajul tiparului digital este faptul ca nu exista limita de culori, se pot executa tiraje mici, iar calitatea materialelor tiparite este superioara.

Tiparirea se face cu cerneluri pe baza de solvent organic, la rezolutii intre 300 – 1400 d.p.i., in functie de cerintele tale. Tiparul digital in policromie se executa pe o mare varietate de materiale pentru reclame destinate a fi montate pe camioane,dube si autoturisme, panouri mobile, cladiri construite sau aflate in constructie, pe pardoseli, mijloace de transport in comun, firme luminoase,banere s.a. dar si pentru carti de vizita, mape de prezentare etc.

Va putem oferi cele mai bune preturi si servicii de calitate pentru printarea de:

pliante, mape, brosuri, fluturasi, afise, postere, carti de vizita, invitatii, etichete


Firme luminoase


Pot fi realizate fie din profil de aluminiu si fete din plexiglass fie din cadru metallic si fete din panaflex. Pot avea forme conventionale sau personalizate in conformitate cu dorinta clientului. Instalatia electrica este compusa din lampi fluorescente cu aprindere electronica.


Panouri publicitare


Pot fi realizate din PVC celular la diverse grosimi, pexiglass, aluminiu sau poliplan intins pe cadru metalic. Se decoreaza cu folie autocolanta cutterata sau printata.


Litere volumetrice


Literele independente pot fi luminoase (iluminare cu gaze spectrale sau led-uri) sau neluminoase. Se decupeaza pe router conform proiectului si pot fi din plexiglass, PVC, polistiren, aluminiu sau lemn.


Inscriptionari auto


Se realizeaza cu folie autocolanta colorata in masa sau imprimata in policromie si laminata, acoperire partiala a vehiculului sau full color. Va putem oferi cele mai bune preturi si servicii de calitate pentru realizarea de:
firme luminoase, panouri publicitare, litere volumetrice, totemuri, inscriptionari auto, printuri indoor, printuri outdoor (bannere, mesh-uri, window graphics, floor graphics), copertine
//]]>